מלגות לתלמידי פכ"מ

רק אצלנו, תלמידי פכ"מ נהנים ממגוון מלגות! יש אפשרות לקבל מספר מלגות במקביל

1. מלגת תכנית פכ"מ - מלגות למצטיינים הניתנות בסוף כל שנה.
    2. מלגות 660+ הניתנות ע"י הדיקנאט -

מלגת 35% פטור משכ"ל של שנה א' לבעלי פסיכומטרי גולמי 660.

מלגת 50% פטור משכ"ל של שנה א' לבעלי פסיכומטרי גולמי 680.

מלגת 100% פטור משכ"ל של שנה א' לבעלי פסיכומטרי גולמי 730.

המלגה מוענקת בשנה א' בלבד. הזכאות למלגה מאותרת על-ידי האוניברסיטה ונבחנת על סמך עמידה בקריטריונים בסיסיים: תקינות לימודים, מעמד אקדמי מן המניין (למעט עולים עד 10 שנים בארץ ובני מיעוטים שהתקבלו ללימודי שנה א' במעמד על תנאי בגלל אי עמידה במבחן ידע בעברית), היקף לימודים בשנת הלימודים השוטפת והציון הפסיכומטרי הגולמי. פרטים מלאים באתר הדיקנאט.

3. מלגת "אהבת עולם" - מלגה ייחודית ובלעדית לאוניברסיטת חיפה. מתאימה לסטודנטים חדשים בתארים ראשון, שני, שלישי או מכינה, וניתן לקבלה בכל אחת משנות הלימודים. בכל שנה מקבלים 2,000 דולר לשנת לימודים.

ahavat olam scholarship

למידע נוסף על המלגה, כנסו לאתר

4. מלגת ג'ויס - מלגה ייחודית לסטודנטיות המתחילות את לימודיהן בשנה"ל תשפ"ה באוניברסיטת חיפה. לפרטים לחצו כאן.